Charles Plogman

Arkisto 2011

7.6.2013, 15:55 | Arkisto

24.12.2011
Charles toivottaa kaikille rauhallista joulua ja
oikein hyvää uutta vuotta!

14.12.2011
Tapaninpäivänä 26.12. Charles on “En kväll med Anne och Hannah” -ohjelman vieraana FST5 kanavalla klo 21.
Ohjelma uusitaan uudenvuodenpäivänä 1.1.20012 klo 15.

25.10.2011
Charles on Radio Pookin vieraana suorassa lähetyksessä perjantaina 28.11 klo 18-21.

19.10.2011
Charles Plogman & Ronnies
Charles Plogmania säestänyt yhtye vaihtuu Ronnies -yhtyeeksi. Vanhasta Tommys -yhtyeestä jatkavat kaikki muut paitsi Tom Käldström. Anton Plogman tuo uutta verta mukaan. Anton on monipuolinen soittaja, joka on useamman vuoden opiskellut musiikkia ja soittanut eri tanssiorkestereissa. Bändin vaihdos ei vaikuta millään tavalla Plogmanin ohjelmistoon, vaan ohjelmisto pysyy samana. Myös Ronnies jatkaa samalla linjalla kuin edeltäjänsä. Uuden kokoonpanon ensimmäinen virallinen keikka on Vantaalla 25.10.
RONNIES:
Ronny Österås: Koskettimet, haitari ja laulu
Daniel Wasberg: Basso ja laulu
Anders Salin: Rummut
Anton Plogman: Kitara ja saksofoni

Tervetuloa keikoille kuuntelemaan hyvää, tanssittavaa ja viihdyttävää musiikkia.

10.10.2011
Uutuussinkun Näillä Kaduilla on nähtävissä nyt myös videona. Laulussa sukelletaan sielunmaisemiin jossa vain sinulla on nimi ja merkitys.

29.9.2011
Näillä kaduilla
Uusin sinkku on nimeltään Näillä kaduilla. Laulu antaa esimakua ensi vuonna julkaistavasta albumista. Plogman on säveltänyt kappaleen yhdessä Petri Somerin kanssa, joka taas on säveltänyt paljon hittejä monille artisteille viime vuosina. Laulun on sanoittanut Lasse Wikman. Plogman halusi hakea tekemiseen uusia tuulia ja tulevalla albumilla onkin paljon yhteistyössä tehtyjä lauluja myös muiden säveltäjien kanssa.

”Joskus on hyvä tuulettaa ja tehdä asioita uudella tavalla. Se tuo kaikkeen tekemiseen uutta potkua. Halusin laajentaa repertuaariani ja Näillä kaduilla on hyvä esimerkki tästä. Mukana talvella julkaistavalla levyllä tulee olemaan myös tuttua jalan alle menevää Plogmania. Uusi albumi on varmaan kaikkein monipuolisen kaikista levyistäni. Näillä kaduilla -kappaleeseen kuvataan myös video, joka tuo niin ikään uusia tuulia. Netti ja tekniikka antavat uudenlaisia mahdollisuuksia hyödyntää lauluja. Meillä on ollut kauan suunnitelmissa tehdä musiikkivideo ja tähän tilanteeseen se sopi hyvin. Olen todella tyytyväinen tähän lauluun ja odotan innolla miten yleisö ottaa sen vastaan”, Plogman kertoo.

27.5.2011
Onnea ja iloa
”Herätä minut” -albumin kolmas sinkkulohkaisu on nimeltään ”Onnea ja iloa”. Hyvänmielenkappale toivottaa onnea ja iloa kaikille päivänsankareille, joilla on aihetta juhlaan. Jo pelkästään kesä antaa siihen aihetta, sen vuoksi sinkku julkaistaankin valoisan ajan alkamisen kunniaksi. Charles on pitkään suunnitellut tekevänsä onnittelulaulun, koska sitä on niin paljon kyselty vuosien aikana. Hän on itse säveltänyt laulun, ja se on ollut hänen keikkaohjelmistossaan syksystä lähtien.

27.5.2011
Charles esiintyy Kesäillan Valssi ohjelmassa 29.5. klo 20:10 TV1:llä. Ohjelma on uusinta vuodelta 2010.

7.1.2011
Charles on ehdokkaana Iskelmän vuosiäänestyksessä neljässä eri kategoriassa. Voit käydä äänestämässä täällä.

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.