Charles Plogman

Charles Plogman & Pientä Unelmaa lähdössä Vain vähän aikaa -kesäkiertueelle!

3.6.2014, 21:47 | Ajankohtaista

Tulossa Charles Plogman & Pientä Unelmaa -yhtyeen Vain vähän aikaa -kesäkiertue 2014

Charles Plogman tunnetaan sympaattisena ja rehellisenä laulajana, jonka levyt ovat juuri sitä oikeaa tanssikansan musiikkia. Charles on vaikuttanut monien orkestereiden riveissä, mutta siirtyi soolouralle kymmenen vuotta sitten. Ennen sitä hän ehti nousta suosioon Charlies-kokoonpanossa; menestystä sateli Syksyn Sävelessä ja Viihdyttäjä-kisassa, lisäksi Kesäillan Valssi -ohjelman myötä kierrettiin ahkeraan kesälavoja.

Plogmanin rinnalla on tällä hetkellä Pientä Unelmaa -orkesteri, joka sai nimensä nimensä Plogmanin vuonna 2005 julkaistun hittibiisin mukaan. Orkesterin riveissä soittavat Daniel Wasberg, basso ja laulu, Anton Plogman, koskettimet, haitari ja saksofoni, Anders Salin, rummut sekä Marko Lapiolahti, kitara ja laulu.

Kesäkuussa Charles Plogman ja Pientä Unelmaa aloittaa yhteisen kesäkiertueen, joka kantaa nimeä Vain vähän aikaa. Kesäkiertue tulee olemaan muistojen täyteinen ja ainutlaatuinen, sillä ryhmä tekee viimeisen yhteisen esiintymisensä 16. elokuuta Hankasalmella, Hangan Lavalla. Luvassa on svengaavan iloista musiikkia ja asennetta, jossa palataan vanhojen suosituimpien Charlies-hittien pariin.

Keikkakalenteriin ->

Musiikkivideoita kesän aikana

Vanhempia musiikin aarteita tuodaan esiin kesän aikana musiikkivideoina, jotka on tehty Charles Plogmanin musiikkivuosilta 1995-2004.

Musiikkivideoita julkaistaan kesän aikana osoitteessa www.facebook.com/sisapiiri

www.facebook.com/CharlesPlogman
www.charlesplogman.net

 

image

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.