Charles Plogman

Syyskuussa Charlesin rinnalle Rosette-orkesteri

1.11.2014, 12:00 | Ajankohtaista

Rosette on harvoja iskelmätaivaan bändejä, joka on säilyttänyt vakaan ja tunnetun aseman niin tanssikansan kuin tanssinjärjestäjien keskuudessa. Bändi on säestänyt mm. Tiina Ruuskaa, Marion Rungia, T.T. Purontakaa, Heikki Koskeloa, Isto Hiltusta, Kurrea, Tiina Pitkästä, Katja Kätkää, Kaija Lustilaa ja Leif Lindeman.

Monipuolisen orkesterin ohjelmistoa on kertynyt monen sadan kappaleen verran aina perinteisestä tanssimusiikista bilemusiikkiin. Charlesin ja Roseten yhteistyön myötä keikkaohjelmisto rakentuu uudelleen, tanssikansan toiveiden mukaan. Ensimmäinen uuden kokoonpanon esiintyminen 2. syyskuuta Viking Mariellalla.

Rosette
Mikael Kienokoski – rummut, laulu
Jari Mäkinotko – basso, laulu
Jorma Souru – kitara, saksofonit. laulu
Marko Rauhala – koskettimet, laulu

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.