Charles Plogman

Charles tekee parasta aikaa uutta levyä.

20.10.2015, 16:34 | Ajankohtaista

Charles tekee parasta aikaa uutta levyä. Lauluja on syntynyt pikkuhiljaa ja aika on nyt kypsä julkaista uutta musiikkia. Ensimmäinen sinkku Ota kiinni tästä julkaistiin 15.10. Samaan aikaan laulusta julkaistiin myös video Youtubeen. Musiikillisesti se edustaa tuttua Plogmania ja yleisö on ottanut sen hyvin vastaan. Albumillinen uutta musiikkia ilmestyy keväällä 2016.

Charles vetäytyy lomalle 6.3 – 13.5.2016 juhlimaan 50-vuotis synttäreitään perheen kanssa. Samalla hän valmistautuu juhlavuoteen lataamalla hetken akkujaan ja viimeistellen juhlavuoden keikkasettiään. Charles palaa lavoille toukokuussa.

Uutta musiikkia on mahdollisuus kuulla jo keikoilla. Rosette -orkesterin kanssa Charles keikkailee ahkerasti kevään lyhyeen taukoon asti. Seuraa Charlesia myös Facebookissa ja Instagramissa.